PreWork | Suunnittelija
22153
page,page-id-22153,page-child,parent-pageid-19843,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
blogger

Olen 37-vuotias AD ja graafinen muotoilija. Opiskelin Lahden muotoiluinstituussa pakkausmuotoilua ja grafiikkaa, jonka jälkeen keräsin kokemusta mainos- ja viestintätoimistoista. Olen ollut yrittäjä vuodesta 2012 ja tällä hetkellä työskentelen Espoossa työhuoneellani.

 

Kirjoitan sisustuspainotteista Design Wash -blogia, jossa kodin kunnostaminen ja sisustaminen ovat pääosassa, mutta välillä aiheet pyörivät millon missäkin. Rakastan pelkistettyä ja funktionaalista muotoilua, ja pyrin sitä myös omassa työssäni toteuttamaan.

 

Olen luonteeltani rempseä, rehellinen ja hyvin päämäärätietoinen, joskus ylitarkka pilkunviilaaja. Tai siis oikeastaan aina. Monesti pyllähdän paikalle vasta viime tipassa, mutta työssäni haluan tehdä kaikki hyvissä ajoin. Sopiva pelivara pitää stressin poissa.

Haluan kovasti kehittyä ammatillisesti ja toki muutenkin, siksi haalin uusia haasteita sopivin väliajoin. Tällä hetkellä opettelen valokuvaamista sekä kuvankäsittelyä, jotta minulla olisi vielä enemmän annettavaa työssäni. Blogi toimiikin hyvänä alustana harjoitteluun.

 

Visuaalisten identiteettien luominen on intohimoni ja on kiva todeta olevansa unelmiensa ammatissa. Yrittäjänä pystyn toteuttamaan itseäni paremmin ja olen jokaisesta asiakkaastani äärettömän kiitollinen. Kunnioitan asiakkaitani, siksi haluan tehdä parhaani jokaisessa projektissa ja ylittää asetettuja rimoja.

 

Tutustu ihmeessä palvelutarjontaani ja pyydä tarjous, jos tarvitset suunnitteluapua!

 

♥ Tiina