PreWork | Työhuone
22263
page,page-id-22263,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
tyohuone_nurkka_1000px

Teen töitä kotoa käsin ja tällä hetkellä työhuoneeni sijaitsee Espoossa, mukavan metsäisissä maisemissa. Tarvittaessa se muuntautuu kuvausstudioksi tai vaikkapa kotikutoiseksi printtipisteeksi, riippuen siitä millainen projekti on menossa.

 

Inspiroivimmat suunnitteluprojektit lähtevät liikkeelle usein tyhjältä pöydältä, joissa luovuus pääsee villisti valloilleen. Hommia painetaan usein kelloon katsomatta, joskus saattaakin lipsahtaa yön pikkutunneille saakka.

 

Työhuoneella myös haaveillaan paljon. Mikäpä ei veisi eteenpäin, kuin suuret ja mahtavat unelmat, joita kohti tavoitellaan päivittäin.

Yksi suuri unelmani onkin ollut juuri tämä, että voin tehdä töitä vapaasti ja semmoisessa ympäristössä, kuin itselleni parhaiten sopii.

 

Asiakastapaamiset järjestetään yleensä asiakkaan luona, mutta toivomuksesta vaikka kahvilassa tai ravintolassa. Toki se kahvinkeitto onnistuu täälläkin, joten aina löytyy paikka palaverin pitämiseen.